Sommar i P1 2021

En rätt tam lista med sommarvärdar i år, tycker jag. Varför fjantas det så mycket med internetförsäljare, förlåt influencers, och med Pernilla Wahlgrens olika ungar?

Jag räknar med att försöka lyssna på Jens Stoltenberg, Hans Rosenfeld och Anders Ankan, resten får vi väl se med.

Och så hoppas jag att årets producenter slutat tvinga sina sommarpratare att använda det genomusla upplägget att kasta sig rakt in i dramatisk anekdot som teaser. Låt årets sommarprat följa en lite mer rimlig och lite mindre löjlig dramaturgi med början, mitt och slut. Vi är vuxna människor som lyssnar, vi kan hantera en logisk följd.

En reaktion till “Sommar i P1 2021

 1. Jag tyckte det fanns många intressanta i år, jag!

  Ingrid Carlberg (1 juli) skrev ju den makalösa boken om Raoul Wallenberg som jag andäktigt lyssnat på i vintras. Henne vill jag höra mer av!

  Peter Sjölund (7 juli) är väl den där släktforskaren som hjälpte till att lösa det hemska Linköpingsfallet, med den medelålders kvinnan och den lille pojken som blev knivmördade? Eller minns jag fel? Jag tror att det kan vara ett mycket spännande sommarprat.

  Jonas Karlsson (25 juli) som jag ju skrivit så mycket positivt om efter att ha läst hans fina romaner och novellsamlingar det gångna året – klart jag vill lyssna på honom.

  Och bäst av alla: Anna-Lena Laurén (12 augusti). Hennes krönikor i DN är så lärorika och underhållande på samma gång. Hon har verkligen en fantastisk förmåga att berätta om små detaljer i det ryska folkets liv, så att det litegrann känns som man varit där själv. Tror hennes program kan vara mycket, mycket intressant!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s